Invitation og introduktion til “Døde duer” hver søndag 12-15

Kære alle i Sano

Der er efterhånden kommet mange nye til i vores lille forening, og vores faste søndags arrangement ”Døde duer” i festhuset kræver derfor en introduktion:

Hvorfor hedder det mon Døde duer? Der er faktisk uvist hvor navnet stammer fra, men det menes at oprinde fra spil på brevduer, hvor man spillede på hvilke duer der kom først hjem. Døde duer henviser til at der ikke er levende duer med i spillet.

”Døde duer” er et lotteri, hvor man gætter på to tal mellem 1-10, hvor hvert gæt koster 10 kr. Hvis ens tal kombination udtrækkes, er man den heldige vinder af dagens kontant pulje dvs at gevinsten afhænger af, hvor mange der har spillet den dag. Så jo flere gæt, jo større gevinstpulje. OBS: Der tages kun mod kontanter.

Dørene åbnes kl 12:00 og slutter kl 15:00. Man kan komme og gå som det passer ind. Man kan gætte på tal frem til klokken 13:30 og kl 13:45 udtrækkes den vindende talkombination der efterfølgende hænges op i skabet ved festhuset, så gem din kvittering. I tillæg griller vores marketender pølser kl 13:00, så frokosten bliver der også sørget for.

Døde duer er mere end bare et lotteri. Her i festhuset kan du møde dine naboer, her hygger vi og slår en sludder af, og vender verdenssituationen. Derudover støtter du samtidig de fællesaktiviteter der er i Sano til glæde for os alle, da 10% af indtægten bl.a. går til: Musik til sommerfesten, flag op, flag ned og alle de andre aktiviteter i kan finde på der skal være.

Vi håber at se nye som gamle beboere til døde duer om søndagen.

Mange hilsner Duepasserne

~

Kære alle

Traditionen tro holder vi Flag op arrangement nu på søndag 3. april kl 08:00.

Vi hejser flaget og synger en lille sang.

Ulla og Hanne har sørget for at vi får kaffe og rundstykker bagefter i festhuset.

 

Vel mødt

Med venlig hilsen

Bestyrelsen H/F Sano

 

~