Bestyrelsen har omkonstitueret sig

Da vi endnu ikke ved, hvornår vi kan afholde generalforsamling, skal vi hermed meddele, at bestyrelsen har omkonstitueret sig. Ny næstformand er pr. 1. maj Berit Bregnhoved mens Amalie Gunner er almindeligt bestyrelsesmedlem.

Venlig hilsen Bestyrelsen

~

Genbrugspladsen er nu genåbnet

Vores egen container vil derfor ikke længere være aflåst. Men husk at den stadigvæk kun er til køkkenaffald.

Venlig hilsen Bestyrelsen

~

Corona regler for brug af toiletter

På grund af situationen med Corona, har vi ændret på reglerne for brug af toiletter.

Herretoilettet vil fremover være aflåst. Alle skal bruge dametoilettet. Der vil være lås på, så man skal bruge nøglen til havelågen for at komme ind. Der vil snarest muligt blive opstillet en forstøver med sprit, som skal bruges til at spraye på toiletbræt og håndtag.

Vi opfordrer alle til at åbne for deres vand og bruge egne toiletter.

Udslagsrummet kan stadig benyttes.

Vi regner med at starte kontortid søndag 5. april. Helge vil være på kontoret, John vil være i festhuset. Men prøv at ordne så meget som muligt via mail.

Venlig hilsen Bestyrelsen

~

Hvis vi gerne vil have pindsvin i vores haver skal vi passe på dem. I Sverige har man opdaget, at fund af tusindvis af døde pindsvin skyldes robotplæneklippere.I vores forening må robotplæneklippere ikke bruges mellem kl. 20.oo og kl. 8.oo. Hvis man bruger dem i dagtimerne, bør man holde øje med pindsvin.Vi anbefaler endvidere ikke at bruge sneglegift. Der er fundet døde pindsvin i foreningen. Dette kan skyldes brug af sneglegift. Husk at vores pindsvin æder snegle.