Kære alle

Hermed følger datoer for sidste mulighed for tømning af affald:

Metal: 26/09-2022

Plast: 30-09-2022

Pap: 29/09-2022

Papir: 05/10-2022

Restaffald: 05/10-2022

Herefter vil containerne blive aflåst og der henvises til genbrugsstationen og egen restaffaldsbeholder på bopælsadressen.

Ved en fejl blev papircontaineren aflåst før tid, da Tårnby kommune havde givet forkerte oplysninger, containeren er derfor genåbnet og kan bruges igen.

~

Med venlig hilsen

 

Bestyrelsen H/F Sano

Kære alle i Sano

Hanne og Ulla inviterer til ”Flag ned”

”Vi slutter af med en dejlig dag når flaget skal ned. Vi får en lille snitte og en lille dram. Det er søndag den 25/9-2021 kl. 16:00.

Vi siger tak til alle, Knus Hanne og Ulla”

~

Kære alle i Sano!

I inviteres hermed til årets sommerfest og børnefest lørdag d. 30. juli!!

Opsætning og nedtagning:

Vi søger nye som gamle medlemmer til at hjælpe med opsætning af overdækning og Sano-scenen fredag 29/7 kl 16:00 på festpladsen. Vi sørger for lidt at spise og drikke som tak for indsatsen.

Vi vil også gerne have hjælp til nedtagning og oprydning om søndagen kl 10.00, hvor vi starter med morgenbrød og kaffe i festhuset. Mød op giv et nap med, det bliver så hyggeligt!

~

Sommerfest:

Fra 16:00 kan man opsætte sine borde og stole på festpladsen (Husk askebæger, hvis du er ryger)

18:00 Festen starter og vi spiser vores egen medbragte mad. Drikkevarer (vand, øl, vin og drinks) kan købes hos marketenderen. Snacks kan også købes hos marketenderen.

Vi kårer årets præmiehaver

Efter maden spiller ”Hit You” op til dans

Der vil være lotteri – så husk kontanter.

Marketenderen griller pølser til natmad

 

Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig til sommerfesten.

~

Børnefest:

Vi samles på festpladsen kl. 10, hvor der vil være lidt saft og frugt.

Herefter er der aktivitetsløb i haverne. Vi har brug for at ca. 7 haver melder sig til at lave en aktivitet i deres have. Send en personlig besked til Anja på Facebook eller sms (40934699), hvis I vil lave en aktivitet. De sidste par år har der været aktiviteter såsom “husk hvilke ting der lå under tæppet”, dåsekast, forhindringsbane m.m. Det passer fint, hvis aktiviteten varer ca. 10-15 min.

 

Efter løbet vil der være pizza og pølsehorn i festhuset kl.12.

Herefter uddeler vi slikposer og medaljer til alle børn.

 

Hvis dit barn/dine børn gerne vil deltage, så send 50 kr. pr. barn via mobile pay til Anjas nummer (40934699 – Anja Jacobsen) og skriv i emnefeltet: Navn, alder og Have nr.

Pengene går frugt, mad, slik og medaljer.

 

Deadline for tilmelding både til haveaktivitet og deltagelse i børnefesten er lørdag d. 23. juli.

 

Vær opmærksom på at det ikke vil være muligt at køre ind i bil på festpladsen fra fredag eftermiddag til vi er færdige med nedtagningen søndag.

Vi glæder os til at se jer

~

Bestyrelsen H/F Sano

Invitation og introduktion til “Døde duer” hver søndag 12-15

Kære alle i Sano

Der er efterhånden kommet mange nye til i vores lille forening, og vores faste søndags arrangement ”Døde duer” i festhuset kræver derfor en introduktion:

Hvorfor hedder det mon Døde duer? Der er faktisk uvist hvor navnet stammer fra, men det menes at oprinde fra spil på brevduer, hvor man spillede på hvilke duer der kom først hjem. Døde duer henviser til at der ikke er levende duer med i spillet.

”Døde duer” er et lotteri, hvor man gætter på to tal mellem 1-10, hvor hvert gæt koster 10 kr. Hvis ens tal kombination udtrækkes, er man den heldige vinder af dagens kontant pulje dvs at gevinsten afhænger af, hvor mange der har spillet den dag. Så jo flere gæt, jo større gevinstpulje. OBS: Der tages kun mod kontanter.

Dørene åbnes kl 12:00 og slutter kl 15:00. Man kan komme og gå som det passer ind. Man kan gætte på tal frem til klokken 13:30 og kl 13:45 udtrækkes den vindende talkombination der efterfølgende hænges op i skabet ved festhuset, så gem din kvittering. I tillæg griller vores marketender pølser kl 13:00, så frokosten bliver der også sørget for.

Døde duer er mere end bare et lotteri. Her i festhuset kan du møde dine naboer, her hygger vi og slår en sludder af, og vender verdenssituationen. Derudover støtter du samtidig de fællesaktiviteter der er i Sano til glæde for os alle, da 10% af indtægten bl.a. går til: Musik til sommerfesten, flag op, flag ned og alle de andre aktiviteter i kan finde på der skal være.

Vi håber at se nye som gamle beboere til døde duer om søndagen.

Mange hilsner Duepasserne